jueves, 29 de octubre de 2009

Innovació

Un cop mes el grup musical U2 ha demostrat una vegada mes que es un grup innovador, tot i que porta prop de trenta anys fent música , aquest grup irlandès sempre va un pas per davant .El passat cap de setmana un concert del que no passaria de ser un mes de la gira a una gran ciutat dels Estats Units , es converteix en tot un event mundial seguit per milions de persones en temps real a YouTube (U2be).
Barack Obama va ser innovador en la seva campanya electoral , no descobriré res que no s’hagi escrit ja, va utilitzar les xarxes socials per arribar als electors, els jocs n virtuals on es trobaven el s joves electors rebien missatges del congressista de Chicago demanant el seu vot i la captació de votants per a la seva candidatura, petits anuncis demanant una aportació de 15 dòlars , el seu contrincant John McCain va dir que ell no necessitava ordenador, que quan volia una cosa la demanava als seus col·laboradors...
Al passat curs de comunicació del IED parlant amb els alumnes de events diversos , vaig preguntar sobre quines eren les seves preferències si poguessin (voler es poder) escollir a quin tipus de organització del sector events els hi agradaria treballar o emprendre un negoci. Cap de ells , CAP , NINGÚ, CERO !es plantejava ni Congressos, ni Fires per que segons ells eren esdeveniments passats de moda, previsibles i massa tradicionals, es a dir organitzacions que no van un pas endavant com altres tipus de events . Hores desprès creava el domini pel blog que esteu llegint.